top of page

Ingrid Weijers

''Een heel verschil! Kreeg al een aardig bedrag van de energierekening terug na een half jaar. Van de week waren wij bij de buren die het niet hebben en het was daar gewoon erg koud aan je voeten. De gemiddelde temperatuur is met 3 graden gestegen. Echt een aanrader."

V. Wissink

"Afgelopen zomer is de vloer hier geïsoleerd door dhr. Wiersma. Aardige professionele man. Ik ben zeer tevreden. Hij ontdekte nog een lekkage die snel verholpen kon worden. Waar ik het meest enthousiast over ben is dat alles nu droog is. Geen muffe putlucht meer in de gang!"

We horen graag wat je van ons vond.

Bedankt voor het delen van je feedback met ons!

Deuring

"De heer Wiersma heeft in september Tonzon isolatiemateriaal aangebracht onder onze (houten) kamervloer. Vrij snel merkten wij het verschil met de situatie tot dan toe. De vloer voelde, vooral in de afgelopen winter, minder koud aan. Het was 'aangenamer' in de kamer. En 's morgens was de door ons ingestelde kamertemperatuur sneller bereikt. De kamer was in de naht minder afgekoeld. En, voor ons ook heel belangrijk: de luchtovchtigheid in de kamer daalde tot normale waarde. Geen schimmel meer aan de buitenmuur en op de schoenen in de trapkast! De heer Wiersma hebben wij ervaren als een plezierige professionele werker."

Wijnands

"Afgelopen zomer heeft de heer Wiersma in één dag onze (grote) kelder geïsoleerd. Goed vakwerk. Nu de dagen kouder worden merken we het enorme verschil met daarvoor. 's Ochtends bij het opstaan is het nog aangenaam in huis en de verwarming brandt een stuk minder als daarvoor. Kortom een aanrader voor iedereen die nog twijfelt. De heer Wiersma bied kwaliteit en vakwerk voor zijn geld."

We horen graag wat je van ons vond.

Bedankt voor het delen van je feedback met ons!

Bedankt voor het delen van je ervaring met ons!

We horen graag wat je van ons vond.
Beoordeel onze diensten
SlechtRedelijkGoedHeel goedGeweldig
bottom of page